Over onze partner:
ROTZ is een nieuwe, jonge en dynamische onderneming gevestigd in het prachtige Almere-Haven. Na jaren te hebben gewerkt in de IT, design en media branche is het tijd om ROTZ nu als volwaardige onderneming in de markt te zetten. In de afgelopen jaren heeft het team achter ROTZ zich verantwoordelijk mogen noemen voor het ontwerpen en succesvol bouwen van meer dan 150+ websites (waaronder de Ondergronds Verbond site), het opzetten van meer dan 45+ private cloud netwerken en zijn wij betrokken geweest bij talloze IT, design en telecom projecten. 

ROTZ heeft gekozen voor een persoonlijke aanpak met oplossingen op maat. Doordat de op maat gemaakte oplossingen van ROTZ perfect aansluiten bij de wensen van hun klanten, zorgen zei voor hoge kwaliteit en hoge beschikbaarheid van hun diensten. Daarmee weet u precies met wie u werkt, waaraan er wordt gewerkt en wie er voor u aan het werk is.

De mensen van ROTZ staan graag dicht bij hun klanten, zodat ze snel en flexibel kunnen reageren op eventuele vragen of wensen. Dit zijn wij, dit is ROTZ. 

Contact Informatie

ROTZ Media Services
Almere
info@rotz.me
+31 (0)36-36 900 20
https://www.rotz.me