TeaganOver onze partner:
CRXMXNVL is een exclusief unisex modelabel gevestigd in Amsterdam en begonnen in Maart 2012 met een eigen visie en gevoelens. Geïnspireerd door de New York lifestyle en de muziek smaak van de mensen achter CRXMXNVL brengen ze elk seizoen een nieuwe toffe lijn naar buiten, van hoge kwaliteit en met liefde ontworpen door de mensen achter dit dope merk. Sommige items worden zelfs compleet van gerecycled materiaal gemaakt en waar het kan werken ze met natuurlijke producten zoals bio katoen.

Met gelimiteerde oplages blijft dit merk uniek en je zal dan ook nooit de massa met hetzelfde kledingstuk als jou zien lopen. Alleen voor de echte liefhebbers van onze stijl van leven is CRXMXNVL de kleding om aan te trekken als je op pad gaat.

Criminal Teez Summer 2015 from Crxmxnvl on Vimeo.

Ondergronds Verbond/CRXMXNVL Merchandise:
Op dit moment zijn we voor de echte fans met de mensen van CRXMXNVL exclusieve Ondergronds Verbond/CRXMXNVL merchandise aan het ontwerpen en het is de bedoeling dat dit straks alleen op onze events verkocht gaat worden zodat eerst alleen de mensen die onze events bezoeken de kans krijgen iets speciaals te kopen en zo te laten zien dat jij het Ondergronds Verbond support. Ook gaan wij uiteraard projecten met onze artiesten uitbrengen en daar komen dan ook regelmatig exclusieve shirts, hoodies, caps en jassen van uit dus check regelmatig de site voor de dikste merch!

Contact:
Website: http://crxmxnvl.com
E-Mail adres: Info@crxmxnvl.com.
Telefoon & Whatsapp: +316-23991908

 

Adres:
Crxmxnvl
W.M Dudokstraat 20
1567 GS Assendelft
The Netherlands

KvK: 62196286
Btw: 854704012B01