Duycker 18 2 Poster DoorzichtigOp 18 Februari 2017 is Ondergronds Verbond weer terug in Podium Duycker met een nieuw event met de naam "Pomp Die Boxen" en we hebben meteen een hele harde editie met alleen maar kadavers voor jullie.

De Line-Up voor dit event is als volgt:
Steen & EZG (Infected Records)
De Utrechtse Rapper Steen is opgegroeid met muziek. Zijn vader speelde namelijk in de nederpop band ‘Braak’. Steen zelf is totaal de andere kant op gegaan. Hij werd rapper en staat inmiddels bekend om zijn enorm groffe taalgebruik en het verheerlijken van seks, drugs en alcohol in zijn raps. Niet alleen kan deze man goed schrijven, hij kan ook freestylen als geen ander. Zo won hij “Geen daden maar woorden”, een van de bekendste freestyle competities in de Benelux.

EZG zit bij “Infected records”, het label van rapper Steen. Hij is ook thuis in de wereld van de hardcore rap. Hij heeft een grote voorliefde voor de voetbalwereld en wordt daarom ook nog wel eens bestempeld als hooligan rapper. Ook deze jongen kan prima freestylen. Hij won seizoen 2 van PunchOut Battles.Ill Material & Mortier (NUL7NEGEN)
Deze twee rappers komen uit de formatie Nul7Negen. Deze hebben ze gevormd met de rapper Spinal. In 2006 kwamen de heren van Nul7Negen met hun debuutalbum “Kwaad tegen kwaad”. Dit album werd opgevolgd door het album “Broederschap” in 2012. Ill Material is op dit moment bezig om zijn solo EP uit te brengen en heeft zich eind 2016 aangesloten bij het bookingskantoor van Ondergronds Verbond dus jullie gaan zeker nog veel van deze man horen. Mortier bracht in 2015 een EP en vlak daarna zijn album “Synoniem” uit en staat nu samen met Ill Material op ons podium met een keiharde show!

 Das de Rijmmaniak (De Gekste N.U.A./ Onderhonden)
De man is net klaar als backup MC van Def-P tijdens de 30xPi tour en komt nu solo naar Ondergronds Verbond om een dope show te droppen. Deze oude rot in het vak heeft nog steeds energie voor 10 en ook freestylend is Das gewoon een baas.Dj Daan (Osdorp Posse)
DJ Daan is dé DJ van Osdorp Posse en daarmee een van de grondleggers van de Nederlandse hiphop. Al vanaf 1989 was hij actief voor Osdorp Posse en hij bracht tot 2012 maar liefst 14 albums uit met deze formatie.Host Jason (West Klan/Ondergronds Verbond)
Jason is een echte Nederhop veteraan en heeft aan vele projecten mee gewerkt. Als lid van de West Klan en de Ouderkerk Kaffers heeft hij enkele dope tracks op zijn naam staan waaronder de klassiekers "Eeh" en "Rijmgekte". Hij was eigenaar van de beruchte winkel "5-Elementz" in Amsterdam waar hij ook een hele reeks toffe feesten heeft gegeven in de kelder van het pand. Nu is deze huisvader onze vaste hostMerchandise by Crxmxnvl en de artiesten.

Tickets kun je bestellen door op de poster te klikken!
Voorverkoop €12,- CJP €10,- Aan de deur €15,-