Ondergronds Verbond staat voor underground hiphop van Nederlandse bodem. Alle elementen van de hiphop cultuur zijn bij ons vertegenwoordigd: Rap, Turntablism, Breakdance en Graffiti. Het doel achter onze festivals en evenementen is Nederlandse hiphop te promoten en beginnende groepen en kans te geven tussen de gevestigde namen. Wij richten ons hierbij zowel op regionaal, landelijk en tegenwoordig ook internationaal talent.

In 1999 vond in voormalig cultureel centrum De Hoeve in Hoofddorp het eerste Nederhopfestival van Nederland plaats. Tot 2003 is elke editie van het festival een daverend succes. Ondergronds Verbond was in deze periode hét festival waar je bij moest zijn en voor veel artiesten waren wij een springplank naar succes.

10 jaar later was het natuurlijk tijd voor een reünie en brachten wij weer een editie die je niet kon negeren. Wij blikken terug naar de tijd van cassettebandjes en kijken vooral naar de toekomst van de Nederlandse hiphop. De pioniers van toen staan dan ook met de talenten van nu op het podium. Wij proberen wel echt die tijd waar het allemaal begon in ere te houden en jullie kwalitatief hoogstaande HipHop muziek en events te brengen. Ook zijn wij inmiddels begonnen met de boekingen van artiesten die bij ons hoog in het vaandel staan en ook op internationaal gebied timmeren wij met Elite Fleet records hard aan de weg. Platform Radio (Voormalig Het Platform) is ook onderdeel geworden van Ondergronds Verbond en ons bereik is dan ook niet beperkt tot alleen maar events. Wij komen binnenkort met interviews, live shows, optredens in de studio, prijsvragen, Platform Sessies en nog veel meer toffe dingen maar vooral een hoop Nederlandse Hip Hop. Hou onze website en Facebook in de gaten voor updates, merchandise, artiesten boekingen en de laatste nieuwtjes.